RE En verden af grafisk udstyr

Vi tilbyder professionelle løsninger til din virksomhed

Med mere end 110 år i branchen, kan vi hos RE kalde os det ældste grafiske firma i Danmark. 

 

Webshop

Vi hos RE er specialiserede inden for køb og salg af nye og brugte maskiner til den grafiske branche. Vi har et stort udvalg af avancerede maskiner, der kan bruges til trykkerier, reklamebureauer og andre professionelle grafiske virksomheder. Vores erfarne medarbejdere har en dybdegående viden om de forskellige maskiner og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov.

Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet til vores kunder og går derfor meget op i at sikre, at alle vores maskiner er i god stand og klar til at komme i brug. Vi tilbyder også servicering og vedligeholdelse af vores maskiner, så du kan være sikker på, at de altid fungerer optimalt.

Søger du efter en specifik maskine til den grafiske branche, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til dig.

Skæremaskiner, Limbindere, Bookletmakers, Falsemaskiner, indbinding, foliepakkere, Hjørnerundere, kachering/laminering, – og vi kunne blive ved  

På vores store lager har vi alt til faget henhørende i forbrugsvarer alt til indbinding, ring wire, hæftetråd, spiraliseringstråd, papirbor, olietter, nitter, hæfteklammer, knive, skærelister, lim, rygtape, slutværktøj og rigtig meget andet. 

Grafiske Maskiner

Skæremaskiner

Flatbeds

Limindbinding

Laminering

Hjørnerundere

Rysteborde

Kortskæring

Falsemaskiner

Emballering

Bukkestreger

Booklets

Banderolering

Plottere

Indbinding

Spiralrygge

Vi vil med glæde hjælpe dig og din virksomhed videre

Hos Rich Ebbesen har vi altid vores trofaste rådgivere stående klar, til at hjælpe dig godt på vej videre med din virksomhed.

Kontakt os og få en snak om hvad vi netop kan hjælpe dig med.

Vil du vide mere om vores service

På værkstedet i Smørum er de i stand til at reparere næsten alt. Herfra styrer den teknisk ansvarlige Rumle Ebert både smedene og de kørende teknikere. Smedene har et helt maskinværksted til rådighed. Der kommer ofte maskiner ind fra nær og fjern som skal have en eller anden form for hovedreparation. Det spiller nærmest ingen rolle, hvor gammel eller speciel maskinen er, så kan de få den bragt i brugbar stand.

RE service 

vi supporterer maskiner i hele landet eller på vores store værksted i Smørum. 
Vi fører stort reservedelslager til alle bogbinderimaskiner, hæftemaskiner, papirboremaskiner, stansemaskiner, skæremaskiner, garnhæftere, ansmøremaskiner, olietmaskine, nittemaskiner, optagere og mange flere. 

Som et kuriosum kan vi endvidere nævne at Rich. Ebbesen lagerfører et stort program af sliddele til ældre bogbinderi- og kartonnage maskiner med jævnlige leverancer verden over. 

 “Hvad vi ikke fremstiller, fremskaffer vi hurtigt