B.Matic, F 350 CS Marker

308.560,00 kr.

B.Matic, F 350 CS Marker

Forhør nærmere

Varenummer (SKU): BMA-F350CSMARKER Kategorier: , , , , ,

F350 TÆLLER SC MARKØR

“F350 COUNTER SC MARKER” er en friktionsføder/tæller baseret på maskinen “F350 COUNTER SC” med integreret inkjet-printsystem.

Den kan styre op til 4 trykhoveder, der styres af den samme udløser og mærker det samme produkt.

Den kan udskrive faste eller variable data med en maksimal opløsning på 600 DPI og en trykhøjde på maks. 12,7 mm med ét hoved til maks. 50,8 mm med fire hoveder.

Udskrivningssystemet består af:

“TOUCH SCREEN CONTROLLER 5,7 ”

Du kan indstille controlleren direkte via touchscreen til at udskrive en lang række variable og faste data, herunder tekster (Windws-skrifttyper), sekvenser, logoer, lineære og 2D-stregkoder. Letforståelige ikoner fører dig gennem alle faser af opbygningen af dit udskriftsjob.

Controlleren kan arbejde med 1,2,3 eller 4 printhoveder for en printhøjde på op til 12,7 mm med et hoved og op til 50,8 mm med fire hoveder.

Høj udskriftsdefinition op til 600 DPI. Udskrivningshastigheden kan være fast eller variabel, styret af encoder (ekstraudstyr).

GRAFISK SOFTWARE

Den grafiske softwarepakke giver dig mulighed for at oprette dine egne logoer, billeder og formater og eksportere dem til Touch Screen Controller-hukommelsen ved hjælp af internet/seriel eller USB-forbindelse. Du kan også importere nye skrifttyper fra din computer og eksportere dem til touch screen controlleren.

ET TIL FIRE PRINTHOVEDER PÅ HP-TEKNOLOGI

Dette er HP cartbridge system vedligeholdelsesfrit. De er monteret på justerbare understøtninger med 3 meter tilslutningskabel. Udskriftshovederne udskiftes nemt og hurtigt på få sekunder. Touch Screen Controller kan styre 1,2,3 eller 4 hoveder, der udløses af det samme signal og trykker på det samme produkt. Mange typer blæk er tilgængelige afhængigt af substratet og de faktiske krav. Et fastgørelsesbeslag gør det muligt at justere placeringen af printhovederne og Touch Screen Controller’en.

Indkøbskurv