B.Matic, F 350 CS Vision OCR

450.465,00 kr.

B.Matic, F 350 CS Vision OCR

Forhør nærmere

Varenummer (SKU): BMA-F350CSVISIONOCR Kategorier: , , , , ,

ADR 32 – teknologi
Baseret på vores 25 års erfaring inden for arkoptælling har vi efter to års forskning og udvikling udviklet det nye tællehoved med “ADR 32”-teknologi til enkelt- og dobbelthovedetællere og til automatiske tællere i PACK MOVER-linjen.

ADR 32-systemet bevarer de vigtigste fordele ved tælling med Dual System Technology, der blev udviklet af B.Matic i 1993, og som tæller med dobbelte sugepaletter uden deformation af hjørner eller ridser og med det bredeste tælleområde på markedet.ADR 32 har tredoblet tællehastigheden og forbedret nøjagtigheden på tynde ark takket være en ny mekanisk kerne og den nyeste generation af elektronik. ADR 32 er designet og udviklet til at opfylde de strenge standarder for tælling af seddelark, men den er også perfekt til kommercielle tryk-, konverterings- og emballageapplikationer.

ADR 32-teknologiens tællehoveder vil inden for kort tid blive installeret på de nye arkoptællingsmaskiner med enkelt- og dobbelthoveder og på det automatiske arkoptællersystem PACK MOVER. Flere versioner til at opfylde specifikke krav inden for sikkerheds- og højsikkerhedstrykning, kommerciel trykning, konvertering og emballering.

Dette er de vigtigste punkter:

1-Blade venligt tællesystem, der ikke krøller og ikke ridser i hjørnet. ADR 32 trækker på Dual System-teknologien og forbedrer yderligere kontakten på arkets overflade under de fire følgende aspekter:

A – Den mekaniske enhed hviler ikke på arkene

B – Tællehændernes bane når arkets kant fra toppen uden at røre ved det og uden at stikke ind i siden og dermed uden at ridse.

C – ADR 32 indebærer ikke, at der indføres drejestifter i pakken.

D – Tællepladerne er fremstillet af et særligt antiskradsemateriale.

2-Mekanisk gruppe, der er fuldstændig ombygget for at nå op på 3 000 ark pr. minut også under indføring af faner (+200 % i forhold til det traditionelle dobbeltsystem).

3 – Systemet til indsættelse af faner fungerer præcist ved høj hastighed, idet det kun bremser operationen i en brøkdel af et sekund.

4-Optisk fiberteknologi til at opfange, “se” og tælle de ark, som tællehænderne trækker et for et, på få mikrosekunder. I sikkerhedsversionen udføres en samtidig krydskontrol på hvert tællehoved.

5-Tællehovedets positioneringssystem, der drives af optisk fiberteknologi, tilpasser sig bedre til deformerede overflader og holder sig i modsætning til konkurrerende teknologier nogle få tiendedele af millimeter fra arkene uden at røre dem, så arkene hverken krølles eller ridses.

6-Hurtig og nem justering af pladetykkelsen med “Easy Clips”-systemet, der gør det muligt at skifte tællepladerne på få sekunder

7-Tælling af papir-, karton- og plastark fra 40 til 800 µM tykkelse (afhængigt af papirtællermodellerne).

8-Optionel pakkeløftergruppe med synkroniserede skubbere til at lette trykket fra meget tykke pakker på den mekaniske enhed for at reducere slid og vibrationer.

9-Bred touchscreen med høj opløsning og bred berøringsskærm med USB/Ethernet-forbindelser og SD-hukommelseskort.

10-Icon-interface, moderne software med avancerede funktioner og diagnostiske værktøjer.

Tællehoveder med ADR 32-teknologi vil blive installeret på de nye arkoptællingsmaskiner med enkelt- og dobbelthoveder og på det automatiske arkoptællersystem PACK MOVER. Flere versioner til at opfylde specifikke krav inden for sikkerheds- og højsikkerhedstrykning, kommerciel trykning, konvertering og emballering.

Indkøbskurv