B.Matic, Protec ADR CM 3 For ark op til 500g max.

217.155,00 kr.

B.Matic, Protec ADR CM 3 For ark op til 500g max. Hastighed 2400/min*

Forhør nærmere

Varenummer (SKU): BMA-PROTECADR32CM3 Kategorier: , , , , ,

PROTEC ADR 32 CM 3
Generel oversigt

PROTEC ADR 32 CM 3 er den kompakte højhastighedstæller til ark, der udnytter ADR-tælleteknologien.

Optimeret teknik gjorde det muligt for os at skabe en robust bordpladepapirtællingsmaskine udstyret med dette eksklusive system, som gør vores arkoptællere unikke i verden.

“ADR-teknologien tæller arkene et for et med to sugeplader, hvilket gør det muligt at tælle ikke kun almindeligt papir, men også karton og plast uden deformation af hjørner eller ridser. På trods af de reducerede dimensioner kan PROTEC ADR 32 CM 3-papirtælleren tælle en bred vifte af arkvægte (fra 40GSM til 500GSM afhængigt af modellen) ved høj tællehastighed (maks. 2 400 ark/minut). Justeringer til ændring af tykkelsen af de ark, der skal tælles, er ekstremt hurtige uden mekanisk værktøj: manuel udskiftning af tællepladerne tager kun få sekunder for operatøren. Det traditionelt veludviklede mekaniske system fra B.MATIC garanterer en solid papirtællemaskine. PROTEC ADR 32 CM kan udstyres med mulighed for indsættelse af faner til opdeling af pakken i sæt af forudindstillet mængde (ekstraudstyr).

PROTEC CM ADR Vs PROTEC ADR 32

PROTEC ADR 32 CM er udstyret med den nyeste ADR 32-teknologi og er designet til at tælle især små mellemstore størrelser og især mellemstore mængder. Den har ikke den samme tunge og robuste struktur som PROTEC ADR 32 ST, og den kan ikke udstyres med dataoverførsel, variabel tabulering eller blæsetabel. Ved store mængder tunge reams anbefales PROTEC ADR 32 ST L/H/W. PROTEC ADR 32 CM kan dog også leveres med 70 x 100 cm bord og underlag.

PROTEC CM ADR-VERSIONER

Tre versioner er tilgængelige:

PROTEC ADR 32 CM 1: TIL ARK OP TIL 150 G/M², MAX. HASTIGHED PÅ 1.400 ARK/MINUT
PROTEC ADR 32 CM 2: TIL ARK OP TIL 250 GSM, MAX. HASTIGHED PÅ 2.400 ARK/MINUT
PROTEC ADR 32 CM 3: TIL ARK OP TIL 500 G/M2 , MAKS. HASTIGHED PÅ 2.400 ARK/MINUT

PROTEC ADR 32 CM 3

Denne model er velegnet til tælling af papir/karton og plast op til maks. 500 gsm/micron og en hastighed på maks. 2.400 ark/minut. Den er perfekt til applikationer med mellemstore mængder. Ligesom alle andre PROTEC ADR 32 CM er den bordmodel og kan som ekstraudstyr leveres med fanebladindsats, stort bord og base.

Udstyret med ADR-tælleteknologi, der præsenterer følgende nøglefunktioner:

Tælleteknologi, der hverken ridser eller krøller arkets hjørner.
Hurtige og nemme indstillinger og lavt vedligeholdelsesbehov.
Optisk fibersystem til pålidelig og præcis optælling.
Tolerance over for krøllede ark takket være det nyligt indførte “Stabilizer”-system.

Ideel løsning i tilfælde af mellemstore tællevolumener, som stand-alone tæller eller som arbejder i linje med guillotiner.

Høj tællehastighed (2.400 ark/minut).

Velegnet til mængdekontrol og til opdeling af pakker i remser, med valgfri fanebladsindsats.

Typiske anvendelser omfatter:

Kontrol
Opdeling af remser i pakker
Kalendere
Selvklæbende ark
Seddelblokke
Etiketter
Farvede ark
Plastark
Egnet til brug i kommerciel trykning/forarbejdning af emballage.

TILBEHØR
Indsætter til faner
50 x 70 cm bord
70 x 100 cm bord
Base

Teknologiske opdateringer Protec ADR 32 ark tælleapparater
Siden den første version af ADR 32-teknologien har vores forsknings- og udviklingsafdeling gennemført en række opdateringer, der bidrager til at forbedre driften med systemet generelt, herunder:
-Ny generation af “Stabilizer” med 4 knive, der er endnu mere effektiv ved deformerede plader og også kan anvendes til plader af middelstor tykkelse
-Tab-insætter med åbningsdørssystem for nemmere indføring af båndet, når man udskifter spolen, og justerbar afbøjning for optimal indsættelse af faner selv med meget deformerede remser.
– Anordning til korrektion af arkets krumning. Dette tilbehør gør det muligt at tælle plader med nedadbøjede hjørner og/eller plader, der ikke hviler på bordet. Den kan monteres på få sekunder på bordkanten på få sekunder.
-Software opdateret med talrige forbedringer både til drift og til diagnosticering
– “Resizer” fornyet. Dette nyttige tilbehør er blevet fuldstændig omdesignet og gør det muligt at tælle ark i små størrelser på en enklere og mere effektiv måde.
-Mere robust og præcist fiberoptisk niveausystem.
F&U-afdeling: Vores forsknings- og udviklingsafdeling, der er i konstant aktivitet, tager imod rådgivning om drift og brug.

Vægt250 kg
Indkøbskurv