Hæftetråd rund – 27 – 0,46mm Galvaniseret, Ca 3kg spoler

421,77 kr.

Hæftetråd rund – 27 – 0,46mm Galvaniseret, Ca 3kg spoler

2 på lager

Varenummer (SKU): 27 GALV 3 Kategori:

Beskrivelse

Hæftetrådstråd:

Hæftetråd har udviklet sig, efterhånden som branchen har ændret sig. Hæftetråd er nu en meget tunet del af tryk og printverdenen. Kvaliteten af finish, størrelse, støbning, camber, trækstyrke, trådbane, spolestørrelser og afspolingsudstyr er alle vigtige faktorer for, hvordan tråden vil fungere i på maskiner og hæftehoveder. Med den fortsatte efterspørgsel efter øgede kørehastigheder og samlet fortjeneste, er højkvalitets hæftetråd og korrekt maskinopsætning et must.

Kvalitet af finish:

En ideel wire er krom-lignende i udseende med specielle friktionsreducerende additiver for at modstå afskalning og afskalning, samtidig med at den giver en overlegen bearbejdelighed i alle bukke- og formningsapplikationer.

Cast og Camber (Helix):

Kommercielt produceret, hæftetråd er ikke lige. Hver spolestørrelse har en ønsket krumning af tråden. Den radiale eller cirkulære krumning er kendt som “støbt”. Støbning måles som diameteren af en fri hæftetråd svinding. Den aksiale komponent omtales som “Camber”. Camber måles ved forskydningen i enderne af en omgang frithængende wire. En stor støbt og lille camber er kendetegn ved en højkvalitets wire. Dette gør det muligt for tråden at gå glattere ind i hæftehovedet, hvilket giver mindre modstand og vil give færre tabte sting. Hæftehovedet vil arbejde mere effektivt med mindre energi og vedligeholdelse.

Trådtræk:

Trådtræk er det træk, der kræves for at bryde hæftetråd en og måles i pund per kvadrattomme (PSI). Jo højere brudpunktet er, jo stivere er tråden. Hæftetråd af høj kvalitet har et trækområde på 135.000 til 165.000 PSI. En trækstyrke over 165.000 PSI vil slide dele i dit hæftehoved for tidligt, hvilket forårsager vedligeholdelsesomkostninger og nedetid. Tråd med høj trækstyrke kan også slide knivene i en trimmersektion for tidligt. Den øgede hårdhed af hæftetråden vil skære en trimmersektions knive mere alvorligt, når de bliver ramt under saddelhæfteren. En trækstyrke under 135.000 PSI vil få hæftetråden til at være blød og ikke korrekt danner en søm.

Hæftetråde med høj trækstyrke er tilgængelige i industrien, men omkostningsfordelene ved at bruge en tråd med høj trækstyrke med en tyndere diameter til tykkere applikationer opvejes af omkostningerne ved for tidligt slid på hæftehoveder og trimmersektionsknive.

Wire ”stien”:

En ren vej for hæftetråden fra spolen til hæftehovedet er afgørende for at få et positivt syningsresultat. Wire / Hæftetrådens belægninger kan let afhugges, skrabes og beskadiges ved at føre tråden forbi et ubeskyttet stålbeslag, slidte trådføringer, fjederrør og snavsede filtpuder. Disse områder skal kontrolleres hyppigt og roteres eller udskiftes efter en regelmæssig tidsplan. Trådstyrefjedre og filtpuder er en normal sliddel på ethvert hæftehoved. Flade aflejringer på guider og fjedre sammen med et snavset filtpude-aftørringssystem kan forårsage afskalning, der vil sætte sig fast i dit hæftehoved, stoppe produktionen og forårsage yderligere vedligeholdelses- og reparationsomkostninger.

Spørg Rich. Ebbesen om hjælp til valg, vi er eksperter på området.

Spolestørrelser og afspolingsudstyr:

Hæftetråd kommer på mange forskellige spoler og varierer generelt fra 2 til 15kg i størrelse. Primær brug og maskintype bestemmer den størrelse spole du har brug for, men kørehastigheder og pladstilgængelighed spiller også en rolle. Fritstående spoler, der er håndfodret, bruger normalt 5 eller 10 lb spoler. Sammenhæfter-maskiner med hæftetråd, der bruges til korte oplag på 5 til 10.000 bøger, kan også bruge denne type spole. Saddelhæftning længere, mid-range løb vil bruge 15, til 100 kg spoler. Højhastigheds-saddelhæftere og web-operationer ved hjælp af in-line-hæftning vil bruge 100, til 300kg spoler. En større trådspole har både economiske og produktionsmæssige fordele. Større spoler koster mindre pr. pund hæftetråd at fremstille. Større spoler kræver færre spolerskift under fremstillingsprocessen.

Forskellige størrelser spoler har forskellige egenskaber, der kan give slutbrugeren fordele. For eksempel, som tidligere nævnt, forbedrer en større cirkeldiameter ydeevnen af hæftehoveder med mindre friktion på grund af mindre behov osv.

Korrekt afspolingsudstyr er afgørende for at komplimentere den højkvalitetshæftetråd , du bruger. At matche den korrekte de-spooler med spolen er afgørende for problemfri produktion.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.