Intec ColorCut Professional Server Station – med Template Maker

19.699,00 kr.

Intec ColorCut Professional Server Station – med Template Maker

Ikke på lager

Varenummer (SKU): INT-FBCCST Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Maksimering af arbejdsgang og produktivitet for ColorCut-brugere

Den er ideel til brugere med flere printfinishing-brugere og til dem, der ønsker at maksimere arbejdsgangen for ColorCut-skære- og rilleapparater. Avancerede funktioner med Server Station-platformen muliggør større funktionalitet og øger produktiviteten for grafiske designstudier såvel som for afdelinger for printfinishing.

Server Station leveres komplet med en forudinstalleret Windows® PC og ColorCut Pro-softwaresuite, med fladskærm, mus og tastatur.
Production Studio 4 er den centrale driftssoftware
Template Maker gør det muligt for designere at skabe enkle kartoner og formede emner
Job Library Manager sofistikeret jobstyring med brugerdefineret tildeling af handlinger Brugerlicens giver mulighed for 2 ekstra brugerpladser

Mens ColorCut Pro-softwaren, der leveres med hver skæremaskine, kan bruges til at skære filer direkte fra brugerens skrivebord – vil højproduktive miljøer helt sikkert høste frugterne af den automatisering, som Server Station tilbyder!

Intec ColorCut Server Stations er det centrale knudepunkt i ColorCuts skæreøkosystem – de er forbundet med hvert enkelt netværkssystem for grafiske designere og integreres med print-/finishingrummet for at sikre en problemfri automatisering af arbejdsgangen. Sammen med sine innovative funktioner giver Server Station “lige vilkår” for alle tilknyttede enheder – og fjerner den hovedpine, der ofte opstår på grund af forskellige operativsystemer og modstridende programversioner på et netværk. Og reduceret behov for at være afhængig af forhandlerens support. Ved at flytte de endelige opgaver fra designernes computere og over i produktionsworkflowet giver Server Station designstudiet mulighed for at fortsætte med deres kreative opgaver, samtidig med at trykkeriproduktionspersonalet kan fortsætte processen med at skære opgaverne ud, uden at det påvirker designstudiets tid eller fysiske bevægelser yderligere. En ColorCut Pro Server Station gør det muligt for netværksforbundne designstudier og tryksagsbehandlingszoner at være placeret uafhængigt af hinanden i alle lokalerne, hvis det ønskes.

Dette niveau af kontaktløs automatisering hjælper også progressive organisationer med at opnå strømlinede processer uden berøring, som kræves af mange QC-akkrediteringer.

Hej central hub!

Server Station fungerer som et netværkshub for designstudiet og produktionsskære- og efterbehandlingsafdelingen.

Server Station er en hardware arbejdsstation og softwarepakke, der består af en ergonomisk, fritstående arbejdsstation, der er præinstalleret med ColorCut Pro softwarepakken, som omfatter:
– Production Studio + ekstra brugerlicens – Template Manager – Job Library Manager

Brugere på netværk

Kreative og produktionsbrugere, der er forbundet via netværket, kan være placeret hvor som helst i organisationen.

Mac- og pc-brugere bruger hubben til at sende deres klippejobs fra ColorCut Pro-klienten på deres grafiske design-pc’er og/eller MAC’er direkte til Server Station’s Job Library. ColorCut-operatører og deres enheder har øjeblikkelig adgang til alle klippefiler og kan implementere avancerede funktioner, der er tilgængelige via ColorCut Pro Job Library Manager.

Skabelonhåndtering

Fra og med version 4.00 giver dette plugin brugere af netværksbaserede designstudier mulighed for at producere skræddersyede skærefiler, der passer til deres projekter, før de tilføjer artwork. Designeren skal blot indtaste de overordnede L x B x H-mål for deres pakke, hvorefter plugin’et beregner alle de indre dimensioner, folder, riller, folder og flapper. Vektorboksskabelonfilen eksporteres, og designindholdet kan tilføjes på et andet lag i Adobe® Illustrator® eller CorelDRAW®.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.