Intec ColorCut FB750 – B2 flatbed cutter

95.954,00 kr.

Intec ColorCut FB750

Ikke på lager

Varenummer (SKU): INT-FB750-220 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Intec ColorCut FB750 – B2 flatbed cutter

Skær og riller næsten alle trykte reklameartikler – og også til absolut enhver form! Skæreren leveres komplet med specialbygget stativ, valg af skæremåtter, dobbelt værktøjshoved (som leverer en klasseførende kraft på 1 kg), monterbare skære-, rynke- og kalibreringsværktøjer, et udvalg af skæreknive, et stort fordybende touchscreen-kontrolpanel, kraftig 750 W vakuumblæser og valgfri lyddæmper.

Den professionelle FB750 er en ideel skærer i mellemstørrelse til større produktivitet. Denne model er udstyret med Vision3 CCD-kameraet, som læser og øjeblikkeligt henter skærefiler for hvert job og læser SmartMarks for at sikre perfekt registrering. Andre fordele omfatter en livevisning af skærehovedets fremskridt i ColorCut Pro-brugergrænsefladen.

FB750’s mellemstore skærebord understøtter B2-ark og kan maksimeres til at rumme flere SRA3- og SRA4-ark til kontinuerlig produktion, når der anvendes “Produktivitetstilstand” – hvor selv blandede job kan læses og skæres i problemfri perfektion.

Serien omfatter også FB550 og FB1150. Se en oversigt over siden med flatbed-serien her.

Intec ColorCut. En fremtidssikret investering

Alle ColorCut-fladbed-skæremaskiner er digitale, hvilket gør det muligt for brugerne at reagere øjeblikkeligt og efter behov på enhver markedsmulighed. Der er ingen grund til at sende ud og vente på fremstilling af dyre stempler – brugerne kan begynde at skære med det samme fra passende vektorartwork.

 

ColorCut Pro-softwaren leveres

Denne software læser vektorartikler via den optiske sensor, som henter den tilhørende snitlinje fra serverens jobbibliotek. SmartMarks sikrer perfekt registrering. Denne software giver brugeren en sofistikeret kontrol over hele skære- og rilleprocessen – og gør det endda muligt at foretage ændringer af snitlinjerne i farten.

Ingen stempler påkrævet – skære og rille enhver form efter behov
Dobbelt værktøjshoved til skæring og rillning på samme tid
Høj produktivitet med skærehastigheder på op til 1 lineær meter på 1,4 sekunder!
CCD-videokamera eller optisk sensor drives til nøjagtigt at følge vektorskære/rille linjer tegnet i Adobe® Illustrator® & CorelDRAW®
Vakuumsugning af medier holder bordet nedad for selv de mindste emner
Skær flere ark for øget produktivitet med batchbehandling
Komplet med dedikeret ColorCut Pro skære- og rillesoftware, der er kompatibel med Illustrator eller CorelDRAW

 

SKÆREKONTROL

Monterbart værktøj: dobbelt værktøjsfunktionalitet – 3 værktøjer leveres som standard: Klingeholder, rillværktøj & pen-kalibreringsværktøj

 

Specifikationer

Skærer kort og film – op til 450gsm / 600 micron

Max medieområde – 475mm x 670mm
Effektivt skæreområde – 456mm x 640mm
Stativ – inkluderet

Mediehold ned metode – 750W vakuum sugning
Akustisk dæksel til pumpe – Ja
Lyddæmper – Medfølger

 

Video af maskinen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.