Wob3000

239.240,00 kr.

Wob3000 semi-automatic Wire-O binder 220/240V

Trådbinding er hurtig og nem med James Burn Wire-O Bind 3000S Semi-Automatic Binder. Denne halvautomatiske ringbinder har en kørehastighed på 1.000 cyklusser eller dokumenter i timen. Selv skift af Wire-O-størrelse, inklusive udskiftning af spole, udføres på mindre end 5 minutter. Et touch screen tastatur muliggør digital justering af størrelse og formatopsætning, dette eliminerer behovet for mekaniske justeringer og reducerer samtidig spild. WOB3000S automatiserer processen med fremføring, skæring og positionering af trådelementet klar til indsættelse af dokumentet; maskinen sender derefter dokumentet til lukkeenheden, der præcist placerer dokumentet uden at stoppe eller bruge papirstyr. Indbinderen tillader alle variationer af Wire-O-indbindingsstile, der kan anvendes på en række dokumenter med glatte skåret eller overhængende omslag samt med udvidede indeksfaner papir. Reduceret træthed opnås med maskinens ergonomiske design, en stor bordplade-arbejdsstation giver et rummeligt og komfortabelt arbejdsområde. Derudover har maskinen indbyggede sikkerhedsfunktioner for sikker drift. Svinghjul gør flytning af maskinen nem at flytte og opbevare selv på områder med begrænset arbejdsplads. Tag wire-o-binding til næste niveau med den semi-automatiske James Burn Wire-O Bind 3000S Semi-Automatic Binder.

Funktioner:

Alsidig: Tillader alle typer Wire-O®-indbindingsstile til en bred vifte af dokumenter med udskårne eller overhængende omslag samt med udvidede indeksfaner, papirpapir, ved brug af Wire-O®-spoler eller skåret
længder.
Effektiv: Hastig op til 1.000 dokumenter i timen. Automatisk opsætning hjælper med at reducere spild. 3 typer plug & play-modtagelse til rådighed for at imødekomme de fleste workflow-tilstande.
Brugervenlig: Alle størrelses- og formatopsætninger kan øjeblikkeligt justeres med ‘touch screen’ digitalt tastatur, ingen mekanisk justering. Wire-O®-størrelsesskift udføres på 2-5 minutter inklusive spole
udskiftning.
Ergonomisk design: Stor bordplade arbejdsstation hjælper med at reducere operatørens træthed. Det lille fodaftryk og styrehjulene gør, at den passer selv i de trange omgivelser, uden behov for luft.
Sikkerhed: Indbyggede funktioner for optimal driftssikkerhed.

Wob3000 er et helt nyt koncept for kopicentermiljøer. Den er specielt velegnet til digital print og efterbehandlere, der ønsker at automatisere deres produktion af Wire-O®-indbundne dokumenter. Wob3000 er designet til korte og mellemstore løb og er ekstremt enkel at sætte op og kræver ingen mekanisk
justering. Ved at bruge Wire-O® spoler eller afskårne længder er den nem at betjene og giver maksimal fleksibilitet. Wob3000 kører med en hastighed på op til 1.000 cyklusser i timen og er hurtig, ekstremt enkel at sætte op med alle
størrelse og format opsætninger kan øjeblikkeligt justeres med brugervenligt ‘touch screen’ digitalt tastatur.

• Alsidig, Tillader alle typer Wire-O®-bindings for en bred en række dokumenter også af indeksfaner papirpapir, ved hjælp af Wire-O® spoler eller afkortede længder.

• Effektiv: Hastig op til 1.000 dokumenter i timen. Automatisk sæt som hjælper med at reducere spild.

• 3 typer plug & play muligheder til rådighed for at imødekomme de fleste arbejdsgange.

• Brugervenlig Alle størrelses- og formatopsætninger kan øjeblikkeligt justeresmed ‘touch screen’ digitalt tastatur, ingen mekanisk justering. Wire O®-størrelsesskift udføres på 2-5 minutter inklusive spole udskiftning.

• Ergonomisk design: Stor bordarbejdsstation hjælperreducerer operatørens træthed. Det lille fodaftryk og drejelige hjul få den til at passe selv i de mest trange rummiljøer, ingen luftpåkrævet.

• Installation: Låsbare styrehjul gør det hurtigt og nemt maskinplacering

SPECIFIKATIONER
Maks. dokumentstørrelse 300 mm/12” (BE) x 330 mm/13” (BE= Indbindingskant)
Minimum dokumentstørrelse 38mm/1,5”(BE) med spoler eller 71mm/2,8”(BE) x 38mm/1,5” med afskårne længder
Dokumenttykkelse Op til 28 mm / 1-1/8”
Cyklushastighed Op til 1 000 dokumenter/time
Wire-O® størrelser 3:1 : 1/4″ – 9/16″ & 2:1 : 5/8″ – 1-1/4″
Oversize betræk Evt
Spring over binding 1 med 2 løkker min. Kun i spoletilstand
Modtagelseskapacitet
Standard bakke: 50 mm
Spoleskift på mindre end 5 minutter; integreret opbevaringsplads til to spoler
Kontrolpanel Berøringsskærm
Format opsætningstid Fuldautomatisk på mindre end 2 minutter
Strøm 220/240 V (50Hz) 1ph – 110/120 V (60Hz) 1ph
Maskinmål (LxBxH) 2250 x 850 x 1540 mm / 8’x 2′ 10”x 5′ (L med standardmodtagelse)
Nettovægt 250 kg / 550 lb

James Burn Wire-O 3000S er en semi-automatisk trådbinder, der giver højhastigheds Wire-O efterbehandling ‘on-demand’ fra omkostningseffektive spoler.
Wire-O Binder klipper automatisk tråden til i længden, placerer den til indsættelse i dokumentet af operatøren og transporterer derefter dokumentet til en patenteret lukkeenhed. Den tilbyder enestående produktivitet med outputhastigheder på op til 800 bøger i timen.
Denne alsidige maskine afslutter alle tre til en og to til en pitch Wire-O i størrelser fra en kvart tomme til en og en kvart tomme tråd.
Enkel at betjene, alle størrelser og formater justeres øjeblikkeligt med den brugervenlige ‘touch screen’ elektroniske kontrol. Wire-O-størrelsesskift kan udføres på mindre end fem minutter.
Wire-O Binder 3000s kan aflæse færdige dokumenter ved hjælp af en valgfri bogstabler eller det populære transportbåndssystem til større produktionsserier.
Den alsidige Wire-O Binder afslutter en bred vifte af dokumenter, inklusive planskårne og overhængende omslag, samt udvidede indeksfaner.
Det ergonomiske design er operatørvenligt med en stor bordplade for at hjælpe med at reducere træthed. Maskinen vil cykle med enten en trykknap eller fodpedalkontrol.
Med standard 100-volts strømkrav og let at flytte hjul kan Wire-O Binder nemt placeres, hvor det er nødvendigt.
3000S Wire-O Binder er den perfekte efterbehandlingsløsning til nutidens moderne in-plant, digitale og ‘on-demand’ printmiljøer, hvor brugervenlighed, alsidighed og produktivitet er et must.

Vægt250 kg
Indkøbskurv
Wob3000
239.240,00 kr.