B.Matic F 320 Compact

157.525,00 kr.

B.Matic, F 320 Compact

Forhør nærmere

Varenummer (SKU): BMA-F320COMPACT Kategorier: , , , , ,

F350 COMPACT”
Hvad er OCS-teknologi

Med over 30 års erfaring inden for optælling af ark, sikkerhedspapirer og sikkerhedsdokumenter har B.Matic skabt denne originale friktionsfeeder udstyret med OCS-teknologi (modsatrettede cantilever-stifter). Her er fordelene:

1. Eliminerede problemet med den vanskelige udskiftning af de slidte peelingbånd, hvilket i høj grad forenkler opgaven uden brug af specialiserede teknikere og reducerer nedetiden til 3 minutter.
2. Hurtig justering af produktbredden. En knap er tilstrækkelig til at flytte hele indføringsgruppen (herunder alle ruller, bælter osv.), hvilket i høj grad forenkler arbejdet i forhold til traditionelle systemer.

F350 COMPACT Indeholder det komplette mekaniske system, der er fælles for F350-serien, men uden styringselektronik. Det skal aktiveres og styres af den eksterne elektronik fra emballagelinjen.

F350 COMPACT er fremstillet på en professionel måde og udstyret med de bedste teknologier. Mekanismerne er realiseret til industriel brug, alle aksiale bevægelser er realiseret på kugleomløbsstyringer, og alle justeringer er med graduerede skalaer. For at opnå en optimal adskillelse af produkterne bevæger udførselsbåndene sig desuden hurtigere end udstødningsbåndene.

Der findes mange andre tilbehør såsom automatiske læssere, udtransportbånd, antiblokeringssensor, sensor for afslutning af belastning, encoder osv.

BEMÆRK: billeder, film og litteratur henviser til tidligere version “F320” og er under opdatering. For karakteristika for “O.C.S.”-teknologien henvises til siden om “F350 COUNTER S”.

Indkøbskurv