Skæremaskine HydroCut 550

139.005,00 kr.

HYDROCUT 550

Varenummer (SKU): RIG-9011625 Kategorier: , , ,

Hydraulisk Skæremaskine

Denne HydroCut 750 Hydrauliske Skæremaskine fra Rigo er afgørende behandling maskine til digitale trykkerier.
under drift, Justeringen af skærelængden er lavet præcisionsmotor, der er drevet af en targo for at opfylde alle krav for præcision.
Balktrykket og holdet på papirstakken, der skal skæres, foregår altid med hydraulik, men det er muligt at flytte papirpressen med foden inden hydraulisk presning. Pressetrykket kan justeres, mens selve skærekraften er justeres af producenten.
Udskiftningen af kniven er enkel; for at gøre det sikkert leverer vi et apparat. Tilbehør til maskinen er skærelinjedisplayet.
Justeringen af skærelængden sker med mikrokontroller, der er hjulpet digitalt.
Maskinen kan programmeres med absolut og relativ hukommelseslagring.

En papir skæremaskine, også kendt som en papirskæremaskine eller simpelthen bare skæremaskine, er et værktøj, der ofte findes i kontorer og klasseværelser, designet til at skære en stor mængde papirark for at kunne udstede et dokument med en lige linje i et hurtigt stykke.

På engelsk bliver de kaldt guillotine, eller paper cutter.

Der findes groft sagt 3 typer af skæremaskiner, stangskærer, elektromekanisk samt hydraulisk skæremaskine.

  • Stangskærer bliver typisk brugt på skoler, hvor man lægger sit ark/karton eller papir ind og skærer et ad gangen.
  • Elektromekanisk skæremaskine, er mere til små og mindre kontormiljøer, hvor man skærer op til en hel pakke papir ad gangen eller 20-30 stykker karton.
  • De hydrauliske skæremaskine er den stærkeste maskine, og den tager store stakke af kartonner papirer, plastik mfl. adgangen. 

Hos Rich. Ebbesen kan du få alle slags HydroCut skæremaskiner, fra de mindste for nogle få tusinde kroner og op til en million kroner.

Skære du primært papir, kan med fordel vælge en papir skæremaskine i e-cut serien. Du kan også finde brugte skæremaskiner hos os.  

Det vigtigste er dog, at man for afdækket sit behov, og det hjælper RE gerne med, så giv os et opkald på 3617 3363, så kan du høre mere om muligheder og priser.

Du kan finde flere skæremaskiner her alt fra papir, HydroCut, til brugte maskiner også.

Vægt700 kg
Indkøbskurv
Skæremaskine HydroCut 550
139.005,00 kr.