CoverPunch

207.849,00 kr.

CoverPunch automatic punch for covers 220/240V

James Burn CoverPunch automatisk hulning til covers

Hastigheder på op til 2.400 dækplader i timen med rene, perfekte huller til efterbehandling.30 eller 40 cyklusser/minut for at tilbyde mere produktivitet og mere sikkerhed for et bredere udvalg af stanseværktøjer.Håndfri betjening giver dig mulighed for blot at indlæse bakke, tryk på en knap og gå væk Gør det muligt at udføre alle handlinger, inklusive udskiftning af huller, hurtigt og nemt fra maskinens forside

Den nye CoverPunch automatiske hulning vil revolutionere stanseoperationer for dækplader og pap. Denne alsidige, ergonomisk designede tidsbesparende frigør dit personale til at håndtere andre opgaver, mens denne automatiske maskine klarer stansen for dem, hvilket sparer dig tid og penge. Med evnen til automatisk at stanse op til 2.400 karton i timen tilbyder denne maskine utrolige arbejdsbesparelser med et hurtigt afkast af investeringen.

Funktioner:

Effektiv: Hastigheder på op til 2.400 dækplader i timen med rene, perfekte huller til efterbehandling.
2 valgbare hastigheder: 30 eller 40 cyklusser/minut for at tilbyde mere produktivitet og mere sikkerhed for et bredere udvalg af stanseværktøjer.
Nem at bruge: Håndfri betjening giver dig mulighed for blot at fylde bakken i, trykke på en knap og gå væk.
Conception Ergonomisk design: Gør det muligt at udføre alle operationer, inklusive udskiftning af stansematrice, hurtigt og nemt fra fronten af maskinen. Inkorporerer integreret opbevaringsplads til fire værktøjer.
Punch matrice mønstre: 3:1 & 2:1 Wire-O®; plastikspiral og mange flere
Installation: Låsbare styrehjul giver hurtig og nem maskinplacering

Vægt190 kg
Indkøbskurv
CoverPunch
207.849,00 kr.