PunchBind 3300

41.473,00 kr.

PunchBind3300: Electric Punch & Bind machine 220/240 V

Varenummer (SKU): JBI-PUNCH-BIND ER Kategorier: , , , , , , , , , ,

PB3300 Elektrisk Punch & Bind Uden Værktøj
Kompakt og kraftfuld stanse- og indbindingsmaskine til bordplader med udskiftelige matricer, der er i stand til at håndtere ledninger i 3:1 og 2:1 pitch Indstillinger og justeringer er utrolig nemme..

Med James Burn PB3300 kan du opnå hurtigere stanse- og indbindingshastigheder end andre bordplademaskiner uden behov for en separat enhed til at lukke ledningen. Denne alt-i-en-maskine vil klare både stansning og indbinding, alt sammen i én kompakt desktop-maskine. Både stansningen og wirelukningen er elektriske, hvilket fremskynder processen og gør den enklere end de fleste andre maskiner. Den har også deaktiverbare stansematricer, hvilket giver mulighed for en større række af stansemønstermuligheder, herunder 3:1 eller 2:1 i både firkantede og runde huller. Udskiftning af matrice kan udføres på få sekunder for hurtig og enkel jobskifte. Der er et opbevaringsrum på forsiden af ??maskinen, der giver mulighed for hurtig adgang til en ekstra matrice.

James Burn PB3300 blev fremstillet med henblik på holdbarhed, alsidighed og nem betjening. Det er så nemt at bruge, at alle i din butik kan gøre det, hvilket gør det ideelt til større kontorer, hvor der kan være mulighed for flere brugere. Dette giver mulighed for nem indbinding efter behov, såvel som højvolumenbinding til store opgaver. Den aktiveres med en fodpedal, som giver begge dine hænder fri til at kunne håndtere dokumenterne, hvilket øger hastigheden og effektiviteten.

PB3300 kan gennemhulle op til 25 ark* papir på én gang og kan binde bøger op til 1 ¼” tykke og op til 13″ brede. Dette betyder, at du kan binde hele udvalget af wire-o størrelser, så du er ikke begrænset på nogen måde. Der er en omskifterfunktion, der tillader en hurtig udløsning af papirstop, så dit arbejde aldrig behøver at stoppe for længe. Ideelt til kommercielle trykkerier og store kontorer med daglige indbindingskrav, PB3300 elektriske trådbindingssystem kan producere en betydelig mængde af trådbundne bøger hurtigt og med de yderst professionelle resultater.

PB3300 Vigtigste fordele og funktioner:
• Håndfri betjening – Aktivering af fodpedalslag og binding giver dig to frie hænder til at håndtere dokumenterne.
• Alsidig – Håndterer 3:1 og 2:1 pitch ledninger til hele spektret af trådbundne dokumenter op til 1 ¼” tykke.
• Enkel betjening – Ingen særlig træning påkrævet. Nemme indstillinger og matriceskift.
• Effektiv – Hurtig og effektiv stansning og indbinding til Wire-O.
• Præcis – Vippede lukkebordskæber sikrer optimal papirhældning for perfekt lukkede runde ledninger.
• Praktisk – Tykkelsesmåleren på maskinen gør det praktisk at bestemme den bedste trådstørrelse til dit dokumenttykkelse. En papirstopfunktion giver hurtig udløsning, når den er overfyldt.
• Hurtigt – Udskiftning af matricer kan gennemføres på få sekunder, og aktiveringen af ??fodpedalen forbedrer hastigheden drastisk i forhold til maskiner med trykknapper.
• Sikker – Fotoceller inkluderet i maskinen beskytter dine brugere mod at blive klemt.
• Kompakt – Lille maskine fylder meget lidt, men har et kraftigt slag. Gør det nemt at placere det overalt, uanset om det er på et skrivebord eller i et produktionsrum.

*Kan variere afhængigt af arkstørrelse, papir, operatør og andre faktorer.

Foreslået bruger stort kontor
Indbindingsstil Wire-O Indbinding
Betjening: Stanse elektrisk
Betjening: Binding Elektrisk
Kapacitet: Hulning 25 ark
Inkluderet forsyninger og tilbehør 1 gratis Wire-O-matrice inkluderet (kundens valg)
Kompatible forsyninger og tilbehør PB3300 stanseforme
Wire-O Twin-Loop Binding Supplies
Strømspænding 115v 60Hz 15A
Dimensioner 17 ¾” B x 13 ¾” D x 26 ?” H
Producentgaranti 90 dage begrænset
Punch & Bind-evne Ja
Maksimal indbindingskant 13″ lang
Open Ended Punch No
Udløselige stifter Ja; Fuldt afbrydelige stifter
Die Change Time Et par sekunder
Forsendelsesvægt 40kg

Vægt40 kg
Indkøbskurv
PunchBind 3300
41.473,00 kr.