Ring wire, 15,9 mm, 5/8″ A4 Bronze, 3:1 pitch (24 loops)

104,00 kr.

ALB Wire, Nr.10, 15,9 mm, 5/8″ A4 3:1, A4 Bronze, (34 loops) 50 i pakke antal

11 på lager

Varenummer (SKU): ALB-WB159KO50 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Den smarte og moderigtige løsning til den flotte præsentation, og som foretrækkes af fagfolk. Anvendes til størstedelen af kalenderproduktionen. 60 graders sidevending, så dokumentet kan åbnes helt fladt De indbindende sider forbliver i perfekt registreret, selv når de vendes. Velegnet til indbinding af dokumenter op til 13,5 mm 3:1 og op til hele 34mm 2:1, afhængig af maskintype og wire valg. Vi leverer fra alle de største producent af ringtråd (Wire O), Renz og James Burn (JBI) of vores gene RE wires.

JBI er også opfinderen af det originale Wire-O® dobbelt loops bindingsmateriale. Vi tilbyder også vores unikke patenterede Wire-O FLEX-løsning, som hjælper med at reducere opbevaringsbegrænsninger. Det giver flere sløjfer pr. emballageenhed, hvilket minimerer omskiftninger og maskinstilstand. Alle disse funktioner er afgørende for intensive dokumentbindingsoperationer.

Den smarte og moderigtige løsning til den flotte præsentation, og som foretrækkes af fagfolk. Den originale Wire-O® bindetråd fremstillet af JAMES BURN, er den perfekte løsning til indbinding af bøger, kommercielle dokumenter og kalendere i intensive produktionsoperationer, on-demand miljøer eller skoler og små kontorer. Wire-O® dobbeltsløjfe bindetråd fås i økonomiske spoler såvel som i vores unikke Wire-O FLEX® bulk emballage velegnet til automatisk og halvautomatisk indbindingsudstyr eller i forskårne bindeelementer pakket i vores praktiske PBW-pakker med elementer. JAMES BURN producerer og sælger også et omfattende udvalg af hængere til vægkalenderapplikationer.

Velegnet til indbinding af dokumenter op til 13,5 mm 3:1 og op til hele 34 mm 2:1. Afhængig af maskintype og wire valg. Vi leverer fra en af verdens største producent af ringtråd (Wire O)

Se resten af vores ring wire udvalg her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.