Speedlam R6 A3+ Lamineringsmaskine

Speedlam R6 A3+ Laminaringsmaskine

Varenummer (SKU): ALB-ALB335R6 Kategorier: ,

Beskrivelse

Speedlam R6 A3+ Lamineringsmaskinen

Albyco Speedlam R6 lamineringsmaskinen er en SRA3-laminator/plastificeringsmaskine til omslag med seks ruller til et hurtigt og professionelt lamineringsresultat.

335- R6 er en laminator med seks ruller A3+ sleeve laminator til professionelle laminering. Maskinen har et stålkabinet og en varmebestandig motor, der er designet til langvarig brug ved meget høje temperaturer. Den patenterede indbyggede ventilation forhindrer, at kabinettet bliver varmt.

Ved hjælp af et LCD-display og soft-touch-betjeningstaster indstilles lamineringstemperaturen og -hastigheden. 335- R6 er udstyret med en unik indføringsguide til korrekt indføring af det dokument, der skal lamineres.

Som alle professionelle laminatorer er A3 Plus 335 R6 udstyret med varmvalseteknologi. En varmvalselaminator er udstyret med opvarmede transportvalser. Under indføringsprocessen, i det øjeblik lamineringsposen berører valserne og trykkes ned på dem, opvarmes posen samtidig. Denne teknik giver markant bedre laminering end varmepladesystemer (varmeplade mellem valserne), hvilket især er synligt for fotos og fuldt udblødte overflader. Albyco A3 Plus 335 R6 er udstyret med to sæt af sådanne opvarmede valser, hvilket giver en højere gennemløbshastighed. Det sidste sæt ruller (i alt seks ruller) bruges til transport og presning af den endnu varme blanding.

Denne professionelle maskine er udstyret med en omvendt knap. Hvis en lamineringspose føres ind i maskinen på skrå, kan denne knap bruges til at vende indførslen, så posen kommer tilbage ud af maskinen.

For at sikre en konstant professionel laminering er det nødvendigt med kvalitet og vedligeholdelse af maskinen. Den vigtigste vedligeholdelse af hvert lamineringssystem er brugen af gode lamineringsmaterialer, som ikke forurener maskinens ruller med limrester. Lamineringsposer fra Albyco har den rette balance mellem lim og plast, så limforurening i vid udstrækning undgås.
335-R6

Nøgleord på lamineringsmaskinen:

Max. laminering bredde – 335 mm
Maks. lamineringshastighed – 1.350 mm/min.
Max. pladetykkelse – 350 micr.
Max. lamineringstykkelse – 3 mm
Varmeanlæg – Opvarmede valser
Temperaturområde – 0-140 0C
Antal ruller – 6
Temperaturstyring – På LCD-display
Hastighedskontrol – På LCD-display
Mulighed for omvendt kørsel – Ja
Opvarmningstid – 5 min.
Automatisk slukning 2 timer efter sidste tastetryk
Visning af tid i drift Via LCD-display
Strømforbrug – 1.000 W
Mål – 545x250x125 mm
Vægt – 15 kg

 

Har du spørgsmål om dette produkt? Du kan du altid kontakte os på: +45 3617 3363

Klik her for at se andre lamineringsmaskiner.

Yderligere information

Vægt 15,00 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.